Contactloos verblijf!

Arrangementen

Om je verblijf extra aangenaam te maken biedt B&B De Binderij diverse arrangementen. Neem contact op met Jeannette voor mogelijkheden en prijs, samen bespreken we eventuele extra wensen.

Champagne ontbijt

Heb je iets te vieren dan is je dag starten met een heerlijk champagneontbijt in een romantische omgeving een echte aanrader. 

Op de pedalen

Lunteren is bij uitstek een geschikte uitvalsbasis om de regio per fiets te verkennen. Graag regelen wij uw (elektrische) fiets.

Huurprijs voor een normale fiets: € 7,00 per dag*

Huurprijs voor een tandem fiets: € 15,00 per dag*

Huurprijs voor een elektrische fiets: € 17,50 per dag

**) Bij reservering is een borgsom van € 45,00 vereist.

Gun ook je vrienden een heerlijk uitje…

Het is altijd leuk om vrienden of familie iets “anders dan anders” cadeau te doen. In overleg kunnen we samen een leuk arrangement samenstellen. Ik verzorg dan een cadeaubon zodat je een mooi en sfeervol overnachtingarrangement cadeau kunt geven. 

Reserveer direct.

De tarieven van B&B De Binderij zijn:

€ 125,00* per nacht voor 2 personen.

€ 110,00* per nacht voor 1 persoon*

De prijs is afhankelijk van het seizoen en inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Bij een verblijf van drie nachten of meer geldt een korting van 5% op de kamerprijs.

Bij een langdurig verblijf maken wij graag op maat (prijs)afspraken met u. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

INFORMATIE

Locatie

Roskammersteeg 19, 6741 BV te Lunteren (Gelderland)

06-20 44 18 80 – jeannette@benbdebinderij.com

0.2 km

Centrum 


0.5 km

Treinstation 


0.8km

De Lunterse Bossen

TESTIMONIALS

Wat onze gasten zeggen:

 Warm ontvangen door Jeannette in een heel gezellig en artistiek verbouwde oude kolenschuur. Zó wordt slapen onder de balken wel héél romantisch…! 

 Al heel wat B&B’s gezien in Nederland maar ik moet zeggen dat jullie plekje er wel uitspringt hoor! Eén nachtje is gewoon te kort – wil eigenlijk niet weg! 

 Wat een superleuk ingerichte B&B, we hebben heel erg genoten van het verblijf met in de ochtend de verrassing van een uitgebreid ontbijt. Echt genieten! 

 Wat een warme en knusse plek als vertrekpunt voor fietsen, wandelen en nog veel meer. Na terugkomst van onze fietstocht vonden we hier een heerlijk plekje om te genieten van koffie en een wijntje. 

 ’s Morgens bij het wakker worden – wat een rust, fluitende vogeltjes en ergens een kerkklok… 

 Wat een heerlijk ontbijt had Jeannette voor ons klaar gemaakt! Kortom, de gastvrijheid, het geweldige plekje, de inrichting en het comfort van de B&B maakt een weekendje weg tot een TOP weekend! 

 Het ontbreekt de gasten aan niets in B&B De Binderij. Een leuke locatie vlakbij de bezienswaardigheden en een centrum wat aan te lopen is. 

 Wat een enorm goed verzorgd ontbijt! Een heerlijke dag/nacht gehad in een super mooie locatie! 

 B&B De Binderij, wat een heerlijk plekje en wat een genot om hier te zijn. Een weldaad van rust, luxe en vriendelijkheid! 

 Het “huisje” was één en al luxe en gezelligheid! Wat houden wij (mijn zus en ik) hier toch van – overcompleet en zo verzorgd! Complimenten voor alles! 

 Jeannette, jij hebt ons vreselijk verwend met het heerlijke ontbijt. Teveel – maar o zo lekker! 

 Lunteren op z’n Bourgondisch…!! 

 Heerlijk op je blote voetjes over de verwarmde vloer..! 

 Of je een gekookt eitje, gebakken eitje of een omeletje wil én hoe laat je het uitgebreide ontbijt de volgende morgen bezorgd wil hebben… Daarna lekker op je huurfiets (regelt Jeannette) Lunteren verkennen! 

nl_NLDutch